Over BETONmonteur

BETONmonteur is een betonreparatiebedrijf dat opdrachten uitvoert voor VvE’s, vastgoed beheerders, aannemers en particulieren.

BETONmonteur is een no nonsens bedrijf waarbij het resultaat voorop staat. Wij houden waar mogelijk rekening met het milieu en zijn continue op zoek naar nieuwe en duurzame toepassingen om het werk sneller en beter uit te voeren. Om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien van een goed onderbouwd advies en de juiste materialen maken wij uitsluitend gebruik van A-merk leveranciers.

Inmiddels zijn wij een allround betonrenovatiebedrijf en worden wij ingeschakeld om beton te renoveren, (kelder)lekkages te verhelpen, balkons te herstellen of nieuwe slijtlagen op galerij en/of balkon aan te brengen. Door onze samenwerking met partnerbedrijven kunnen wij ook balkonhekken en balkonbeglazing aanbieden. Zie voor meer informatie www.balkon-renovatie.nl.

Waarom kiezen voor BETONmonteur

  • Ervaring: onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring
  • Flexibel: door onze manier van werken passen wij ons aan de opdrachtgever aan
  • Garantie: voor al onze werken hebben wij een verzekering afgesloten
  • Vakbekwaam: er is geen situatie die ons voor verrassingen stelt
  • Vriendelijk: alle medewerkers van BETONmonteur blijven vriendelijk onder alle omstandigheden

BETONmonteur B.V. kan door het bieden van strategische samenwerkingen een heel pakket van diensten aanbieden. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.betonmonteur.nl.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.